Ik moet nog boodschappen doen.
Ik moet de hond uitlaten.
Ik moet de mailtjes nog beantwoorden.
Ik moet nog sporten.
Ik moet nog een artikel schrijven.

Als schrijven een moetje is, hoe kun je dan resultaat verwachten?

Ik ben echt niet zo’n niet-moeten-maar-mogen-goeroe, maar ‘moeten’ geeft toch meestal aan dat het niet iets is waar je nou vreselijk veel zin in hebt.

Voor veel mensen is schrijven zo’n ‘moetje’
Ze vinden het niet leuk, twijfelen of het wel goed genoeg is. En… sommige mensen zijn er ook écht niet goed in. Dan zou ik het ook niet leuk vinden.
Ben jij zo iemand die met tegenzin schrijft maar het toch regelmatig moet doen? Dan snap je ook wel dat jouw teksten geen literatuurprijs in de wacht gaan slepen. Dat hoeft ook niet.

Je leest nu al een tijdje mijn tips
Maakt dat het niet makkelijker voor jou? Dan ben je misschien iemand die makkelijker leert van persoonlijke uitleg. Als je bij mij schrijfcoaching volgt, geef ik feedback op je eigen teksten en werk je stap voor stap aan het verbeteren van je schrijfstijl.

Ik leer je hoe je snel een duidelijke structuur opzet en wat je moet doen om super duidelijke teksten te schrijven op tekst-, zins- en woordniveau .

Ik durf gerust te zeggen dat iedereen beter kan leren schrijven, waardoor je het vanzelf leuker gaat vinden. Misschien wordt het nooit je hobby, maar je krijgt het niet langer benauwd als het dan weer een keertje moet! 😃