GRATIS

Praktische Schrijfwijzer

Inclusief handige checklist voor op je bureau

Dit e-book is een absolute mustread voor iedereen die regelmaltig (online) teksten schrijft en daar snel verbeteringen in aan wil brengen.

Kort en bondig, helder en duidelijk geschreven. Na één keer lezen, print je de handige checklist uit als geheugensteuntje of om je teksten snel zelf te controleren.

Thank me later 😉

 

 

€ 4,99

Opposites Attract

In Opposites Attract schrijft Lotty in voor haar kenmerkende stijl openhartige columns over serieuze vrouwenzaken. Vol zelfspot, herkenbaar, hilarisch en soms met een erotische twist.

Haar verhalen zijn heel dichtbij haarzelf en de werkelijkheid. Ze observeert en (be)schrijft maar oordeelt niet. Dat laatste laat ze aan de lezer over, die vaak het gevoel heeft stille getuige te zijn van pijnlijke, geestige of liefdevolle situaties die iedereen mee kan maken.

Opposites Attract is een verhalenbundel waarin Lotty je meeneemt in haar eigen leven, van een bezoek aan de gynaecoloog tot het laten aanmeten van een ‘brazilian’. Bezoekjes aan haar bejaarde moeder en ongemakkelijke taferelen in haar prille relatie met haar buurman, Mr. Big.

“Leuker dan Sylvia Witteman. Ik pies in mijn broek van het lachen. Je moet een column in de LINDA!”

“Je denkt, persoonlijker en intiemer zal het niet worden. Maar dat wordt het wel.”