What's in a name? A Lot.

Charlotte Wilhelmina

Dat zijn mijn doopnamen die op mijn geboortekaartje staan. Gelukkig kreeg ik ook een roepnaam mee: Lotty.

Lieve Lotty

Als Lieve Lotty schrijf ik columns over de rafelrandjes van mijn leven. Alle verhalen samen vormen een open boek.

Simpel

Ik hou van simpel. Vandaar mijn no-nonsens aanpak, ik hou ervan ingewikkelde dingen begrijpelijk te maken.

Heerlijk helder

Teksten in mootjes hakken, hele alinea’s eruit slopen, door elkaar husselen en er een beter geheel van maken. Finetunen, precies de juiste woorden kiezen en de aandacht van de lezer vasthouden. Dát vind ik heerlijk om te doen!

Highlights

Meer dan 30 jaar ondernemer (age is only a number) en ik hopte van een modellenbestaan naar het caféleven, van mode naar kunst, om uiteindelijk op mijn bestemming aan te komen: schrijven.

Uitstapje

Ik maakte nog een uitstapje als wandelcoach. Zowel als schrijver en als coach moet je observeren, luisteren en opmerken. Geweldige aanvulling op mijn schrijversbestaan.

Hoe meer zielen…

Echt beter schrijven, dat leren ze je niet op school (ook niet op hbo). Daarom zijn incompany schrijftrainingen zo leuk om te geven. Aan de slag met bestaand materiaal en elke zin onder de loep nemen.

 


Opposites Attract - Lotty RothuizenLotty Rothuizen | Schrijftraining en -coaching

Auteur van Opposites Attract

Ik schreef honderden blogs, webpagina's en SEO-teksten. Copywriting, nieuwsbrieven en social media teksten. Ik schreef over steunzolen, verzekeren en rijlessen. Over meubels, de zorg en de horeca.

Met mijn incompany schrijftraining deel ik mijn kennis en 13+ jaar ervaring om bedrijven te helpen die hun interne en externe communicatie naar een hoger niveau willen tillen. En dat gaat sneller dan je denkt!