I love it when a plan comes together

I love it when a plan comes together

Ik heb geluk, ik heb talent. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Schrijven gaat bij mij bijna vanzelf. Ik heb keihard gewerkt in de rol van copywriter, blogger, columnist en schrijver voor het web.

In juni 2016 viel ik om. Leeg en opgebrand.

Ik nam een jaar lang afstand van mijn werk. Een jaar waarin ik ontdekte hoe ik mijn talent wél goed gebruik.

Talent is mooi maar niet genoeg. Een goed schrijver moet zichzelf ontwikkelen op meerdere gebieden. Dat lees je, dat voel je.

Het leven geeft je steeds meer ervaringen en emoties om uit te putten en daardoor word je alleen maar rijker en waardevoller. Rijker omdat je een steeds completer mens wordt, waardoor het steeds duidelijker wordt wie je écht bent. Waardevoller omdat je daardoor van meer waarde bent voor de mensen om je heen.

Mijn leven, mijn bedrijf en mijn eigen schrijfsels maken steeds dezelfde groei en ontwikkeling door. Ik ben altijd op zoek naar de juiste balans. Tussen risico’s nemen, ontdekken, spelen en experimenteren. En vertrouwen op je intuïtie, je hart volgen, ‘jezelf’ zijn en leven met lef en liefde.

In februari 2017 rondde ik de opleiding tot wandelcoach af. Als buitencoach valt alles waar ik van hou samen: mijn polderliefde, mijn vakkennis en mijn levenservaring. Zowel als schrijver en als coach moet je observeren, luisteren en opmerken.

Steeds zoek ik naar rafelrandjes, woorden die ongezegd zijn gebleven of een onopvallend gebaar. Ik help woorden geven aan gevoelens die je dacht niet te hebben.

 

Ik doe waar ik van hou

Ik hou van de dynamiek als ik voor een groep sta en kwetsbaarheid, creativiteit en zakelijkheid elkaar afwisselen.

Ik hou ook van de intimiteit van een-op-een begeleiding.

Als (schrijf)coach ben ik er voor honderd procent voor jou. Het is een groot cadeau als ik zie dat jij opleeft, inzichten krijgt en vol energie en vertrouwen aan de slag gaat.

Ik hou van persoonlijk contact maar ook van een no-nonsense aanpak met snel resultaat Je kunt van mij pittige feedback verwachten en als het nodig is een liefdevolle schop onder je kont.

Ik ben blij dat ik met mijn talent en kennis anderen kan helpen, ondersteunen en inspireren. Dat doe ik met lef en liefde.

Lotty 🖤

 

Lotty Rothuizen


Creatieve tekstproducties | Training & Coaching

Schrijft (web)teksten met lef en liefde. Geeft workshops, inspiratiesessies en persoonlijke schrijfcoachingLoopt, denkt en schrijft met je mee zodat jij je kan laten horen en zien zoals jij bent.

 

So many ways to say hello!


06- 13 59 30 44 | [email protected] | Padakker 36, 4824SR, Breda

BTW-id: NL001649116B96 | KvK 20169938

 Algemene Voorwaarden | rek.nr: NL55ABNA0831823070