I love it when a plan comes together

I love it when a plan comes together

Als ik heel eerlijk ben, zou ik ieder halfjaar een andere ‘over-mij’ pagina kunnen schrijven. Bij het voorstelrondje van mijn trainingen vertel ik ook nooit twee keer hetzelfde verhaal. Gewoon omdat ik nu eenmaal altijd in beweging ben.

Voor jou haal ik er een paar highlights uit.

Ik heb geluk, ik heb talent. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Schrijven gaat bij mij bijna vanzelf. Ik heb keihard gewerkt in de rol van copywriter, blogger, columnist en schrijver voor het web.

In juni 2016 viel ik om. Leeg en opgebrand.

Ik nam een jaar lang afstand van mijn werk. Een jaar waarin ik ontdekte hoe ik mijn talent wél goed gebruik.

Talent is mooi maar niet genoeg. Een goed schrijver moet zichzelf ontwikkelen op meerdere gebieden. Dat lees je, dat voel je.

Het leven geeft je steeds meer ervaringen en emoties om uit te putten en daardoor word je alleen maar rijker en waardevoller. Rijker omdat je een steeds completer mens wordt, waardoor het steeds duidelijker wordt wie je écht bent. Waardevoller omdat je daardoor van meer waarde bent voor de mensen om je heen.

Mijn leven, mijn bedrijf en mijn eigen schrijfsels maken steeds dezelfde groei en ontwikkeling door. Ik ben altijd op zoek naar de juiste balans. Tussen risico’s nemen, ontdekken, spelen en experimenteren. En vertrouwen op je intuïtie, je hart volgen, ‘jezelf’ zijn en leven met lef en liefde.

In februari 2017 rondde ik de opleiding tot wandelcoach af en inmiddels heb ik De burn-out voorbij opgezet. Als buitencoach valt alles waar ik van hou samen: mijn polderliefde, mijn vakkennis en mijn levenservaring. Zowel als schrijver en als coach moet je observeren, luisteren en opmerken.

Steeds zoek ik naar rafelrandjes, woorden die ongezegd zijn gebleven of een onopvallend gebaar. Ik help woorden geven aan gevoelens die je dacht niet te hebben.

Ik doe waar ik van hou

Ik hou van de dynamiek als ik voor een groep sta en kwetsbaarheid, creativiteit en zakelijkheid elkaar afwisselen.

Ik hou ook van de intimiteit van een-op-een begeleiding.

Als (schrijf)coach ben ik er voor honderd procent voor jou. Het is een groot cadeau als ik zie dat jij opleeft, inzichten krijgt en vol energie en vertrouwen aan de slag gaat.

Ik hou van persoonlijk contact maar ook van een no-nonsense aanpak met snel resultaat Je kunt van mij pittige feedback verwachten en als het nodig is een liefdevolle schop onder je kont.

Ik ben blij dat ik met mijn talent en kennis anderen kan helpen, ondersteunen en inspireren. Dat doe ik met lef en liefde.

Lotty 🖤

 

Lotty orangeLotty Rothuizen | Schrijftraining en -coaching

Waarom schrijven we vaak alsof we een hete aardappel in de mond hebben? Of zo droog als een beschuitje met pindakaas? En hoe zorg je ervoor dat het hele team dezelfde schrijfstijl aanhoudt?

Iedereen kan beter leren schrijven en ik leer het je in 1 dag. Nou ja... eigenlijk in 2 dagdelen. Creatief, zakelijk, effectief en commercieel. Sneller, leuker, beter!