Wist je dat Schrijven en Schrappen al meer dan 11 jaar bestaat? En dat ik deze ‘verjaardag’ ongemerkt voorbij heb laten gaan?

Best gek, want ik vind dat je mijlpalen, hoogtepunten, successen én de liefde niet genoeg kunt vieren.

Misschien komt het omdat mijn aandacht een tijdlang uitging naar het opzetten van een ander bedrijf (waarvan ik de inschrijvingsdatum KvK ook niet uit mijn hoofd ken 😉).

Wist je ook dat ik al meer dan 30 jaar ondernemer ben? (Yes, that old)

In een vorig leven was ik als fotomodel ‘kleine zelfstandige’. De term zzp’er bestond toen nog niet. Milaan, Parijs, Istanbul, Düsseldorf. Zelfs Amsterdam was toe een reis om de wereld, ik ging nooit zonder spoorboekje en kruiswoordpuzzel op pad.

Modellenwerk klinkt leuk, maar voor iemand die last van heimwee heeft, is het niks 🥴

Mijn volgende avontuur was dan ook dichterbij huis: Café Zeezicht op de Grote Markt in Breda en Restaurant Bukowski om de hoek.

Ik hou van het contact met mensen: kijken, luisteren, inleven, doorpakken en verzorgen. Maar ook: zwieren, spelen, flirten.

Toen ik ging schrijven kwamen die eerste eigenschappen ook weer van pas. Zwieren, spelen en flirten doe ik wel in mijn vrije tijd 😜

Ik heb dus al heel wat verschillende dingen gedaan (en behoorlijk wat meegemaakt). Het zijn ook totaal verschillende periodes in mijn leven.

Op mijn rechterarm staat een tatoeage van een fenix, die symbool staat voor hoe ik in het lezen sta. Uitproberen, toppen bereiken, vallen, leren, opstaan en weer doorgaan. Jezelf steeds opnieuw uitvinden, herrijzen uit de as.

Je mijlpalen, hoogtepunten, successen én de liefde altijd vieren! Vanaf nu staat ‘ie in mijn agenda: inschrijving KvK 1 april 2010.

Slechte teksten kosten geld

Stel je voor dat jij en je collega’s allemaal beter kunnen schrijven. Sneller. Effectiever.

Dat het hele team dezelfde schrijfstijl aanhoudt…

Iedereen kan beter leren schrijven en ik leer het jullie in 1 dag.

Boek Opposites AttractLotty Rothuizen | Schrijftraining en -coaching
Auteur van Opposites Attract

Ik schreef de honderden blogs, webpagina's en SEO-teksten. Copywriting, nieuwsbrieven en social media teksten. Ik schreef over steunzolen, verzekeren en rijlessen. Over meubels, de zorg en de horeca.

Met mijn incompany schrijftraining deel ik mijn kennis en 11+ jaar ervaring om bedrijven te helpen die hun interne en externe communicatie naar een hoger niveau willen tillen. En dat gaat sneller dan je denkt!