Natuurlijk, ik doe er ook aan mee, het ontfutselen van je e-mailadres om een mailinglijst op te bouwen. Als je een cursus wilt volgen, vraag ik zelfs je telefoonnummer en je naam.

De meeste webformulieren zijn te uitgebreid, te ingewikkeld, te lang en vooral: irritant. En dat is doodzonde want op die manier wordt het moment waarop de deal afgehandeld kan worden ineens een afhaakmoment.

Weg gegevens, weg klant. En het had zo mooi kunnen zijn 😉

Wat je vooral niet moet doen

Ik kan een prachtig blog schrijven over gebruiksvriendelijke formulieren maar soms blijft informatie nog beter hangen als je weet wat je NIET moet doen. Was ik maar net zo grappig als Michael McIntyre, dan stond ik daar nu op dat podium om het je uit te leggen. Maar hij doet het echt veel en veel beter dan ik!

Kijk en en enjoy

[youtube]https://youtu.be/XiQ3-vkOM44[/youtube]

Korte formulieren zijn belangrijk. Maar dan ben je er nog niet. Wil je écht beter leren schrijven? Check dan Persoonlijke 1 op 1 Schrijfcoaching. In 5 sessies ben jij een content ninja!