Website teksten voor zzp'ers

De 5 belangrijkste pagina's SEO geschreven

Waarom zou je zelf lopen klungelen als je het in een weekje kunt laten doen?

Heb je een (nieuwe) website en ben je zelf aan het knutselen met de tekst? Grote kans dat je het veel lastiger vindt, dan je van tevoren dacht. 

Webteksten moeten ook aan nogal wat eisen voldoen en daardoor is schrijven voor het web heel anders dan schrijven voor andere media. Bovendien is het voor veel mensen heel lastig om over zichzelf of over hun eigen bedrijf te schrijven. Gek genoeg komt het dan te dichtbij.

Ok, het idee is heel simpel: om te beginnen heb je aan 4 pagina’s genoeg. Dan kun je met een goed gevoel ‘de lucht in’. Kijk je even mee? Dit zijn ze:

Home

De homepage: de pagina die meteen duidelijk maakt waar de bezoeker is en of hij op de juiste plek is aangekomen. Duidelijke teksten die de bezoeker aan de hand neemt, een tagline en een call to action

Producten en diensten

Wat kan je hier halen? Welk probleem los jij voor je klanten op?

Over mij/over ons

Stel jezelf voor met een leuk verhaal. Dit is één van de meest bezochte pagina’s van een website. So it better be good.

Sales pagina

Doe hier je onweerstaanbare aanbod van je workshop, cursus of pakket

Werkwijze en tarieven

Hoe je werkt, wat mag je klant verwachten en wat wil je ervoor terug?

Ik schijf niet alleen deze pagina’s voor jou, ik schrijf er ook goede SEO-titels en metadescription bij. (Geen schande als je niet weet wat dat is, des te beter dat ik het voor je doe ;-))


 

Spelregels

Ik kan je voor een zeer scherpe prijs helpen met het (her)schrijven van deze 4 webpagina’s zodat je een website krijgt waar je trots op kunt zijn. Er zitten echter een paar kleine spelregels aan verbonden om het tempo erin te houden. En geloof me, je zult me er dankbaar om zijn…

– De schrijfopdracht heeft een doorlooptijd van 14 dagen;

– Ik ontvang alle input voor de teksten in één keer zodat ik daar meteen mee aan de slag kan;

– Eventueel doen we een kort interview via Skype om een nog beter beeld te krijgen;

– Je leest tussentijds je mail om feedback te geven;

– Binnen 7 dagen lever ik alle teksten aan;

– Er volgt nog één correctieronde. Je hebt dus 7 dagen de tijd om te kijken wat je van de teksten vindt en om door te geven wat je nog mist of vergeten bent.

Na 2 weken kun je de teksten op je website zetten en kun je online!

Website copy van de 4 basispagina’s is inclusief beknopt zoekwoordenonderzoek en metatags en kost € 547,-.


 

Laat je website bedrijf groeien

Als je website eenmaal online staat, dan ben je er nog niet. Je visitekaartje met wat extra informatie hangt in de cloud maar om vindbaar te zijn en overtuigend over te komen, mag je wel wat meer laten zien. Dat kun je het beste doen door te bloggen, artikelen of columns te schijven over zaken die jouw doelgroep interesseert. Maar daar heb je misschien helemaal geen zin in of geen tijd voor!

Geef de (be)zoeker waar hij/zij om vraagt

Je wil natuurlijk gewaardeerd worden door Google en om dat te bereiken, zal je de zoekmachine moeten voeren. Steeds weer voeren met brokken nieuwe en relevante informatie. Daar zijn zoekmachines dol op en dat helpt jou ‘omhoog’. Jouw websitebezoekers komen nooit toevallig op je site. Er gaat altijd een actie aan vooraf en dat is zijn zoekopdracht. In feite stelt de (be)zoeker een vraag aan de zoekmachine. Geeft jouw website het antwoord? Dán landen ze bij jou!

Elke maand een nieuwe pagina

Als jij je klanten een beetje kent, als jij thuis bent in jouw markt, dan weet je welke vragen het meest gesteld worden. Welke misverstanden er zijn en welke problemen jouw klant heeft. Je kunt daar vast ook veel over vertellen en uitleggen. Je klant helpen.
Dat is meteen ook de manier waarop je potentiële klanten wakker maakt: door jouw kennis te delen. Door vragen en antwoorden te verpakken in een mooi verhaal.

Publiceer iedere maand 1 nieuwe pagina of nieuw blog en je website heeft na een jaar 12 extra pagina’s! Langzaam groeit je website met jou en je bedrijf mee. Het lukt de meeste ondernemers niet om dit consequent vol te houden.
Ik doe dit graag voor en met jou.

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

Door samen te sparren over onderwerpen, stellen we een contentkalender samen. Ik lever maandelijks een blog aan. Lekker vlot en duidelijk geschreven en in de tone of voice van jouw bedrijf. Natuurlijk hou ik rekening met SEO. Zo ontstaat een website om trots op te zijn.

12 blogs in 12 maanden  € 125,00
6 blogs in 6 maanden € 130,00 per maand
1 blog los € 150,00 per keer

Meer weten? Bel me even!


 

Lotje 1Lotty Rothuizen | Schrijftraining en -coaching

Ik schreef de honderden blogs, webpagina's en SEO-teksten. Copywriting, nieuwsbrieven en social media teksten. Ik schreef over steunzolen, verzekeren en rijlessen. Over meubels, de zorg en de horeca.

Met mijn incompany schrijftraining deel ik mijn kennis en 11+ jaar ervaring om bedrijven te helpen die hun interne en externe communicatie naar een hoger niveau willen tillen. En dat gaat sneller dan je denkt!

Iedereen kan beter leren schrijven en ik leer jullie in 1 dag. Nou ja... eigenlijk 2 dagdelen. Creatief, zakelijk, effectief en commercieel. Sneller, leuker, beter!